arrow_drop_up arrow_drop_down

PURE FOR HER - CAPSULES

€ 24,95-
€ 19,95

PURE FOR HER- 80 Capsules

Pure for her 80 capsules - Het juiste supplement voor vrouwen die "je schoon houdt wanneer je het nodig hebt". Dezelfde effectieve formule als Pure for Men maar dan in kleinere capsules.
€ 39,95 
€ 34,95

PURE FOR HER- 160 Capsules

Pure for her 160 capsules - Het juiste supplement voor vrouwen die "je schoon houdt wanneer je het nodig hebt". Dezelfde effectieve formule als Pure for Men maar dan in kleinere capsules.
Een paar maanden geleden kwam ik een video tegen die toonde hoe Pure for Men werkte. Ik zag hier iets in en hoopte dat het niet alleen voor mannen zou zijn - omdat het ook echt nuttig voor mij zou zijn. Dus ik bezocht de website en zag dat "Pure voor haar" snel zou komen. Ik heb het zo snel mogelijk geprobeerd toen het uitkwam. Het was precies wat ik nodig had, precies wat ik verwachtte, en het maakte mijn intieme leven beter. Zoek de ingrediënten op en je zult zien dat ze gewoon perfect zijn - en de aloë vera op Pure for Her is de kers op de taart :). Ik ben ook dol blij met het feit dat het een 100% vegan product is, omdat dierlijke producten schadelijk blijken te zijn voor onze gezondheid. Ik ben zo blij dat ik dit heb gevonden! En bovendien dat het nu ook makkelijk in Europa te verkrijgen is. Vrouwen verdienen ook plezier :) Bedankt Pure !!
Gebruiker