arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat zit er in Pure For Men?

Pure for Men is gemaakt van vier speciale ingrediënten: Chia, Lijnzaad, Psyllium Husk en Aloe Vera.


Chia (Salvia hispanica) is een soort van bloeiende plant in de mint-familie en afkomstig uit Zuid-Amerika. Ondanks het kleine formaat, zijn chiazaden een van de meest voedzame voedingsmiddelen op onze planeet, bomvol met eiwitten, antioxiden, omega-3-vetzuren en vezels.


Lijnzaad (Linum usitatissimum) is een voedings- en vezelgewas dat wordt gekweekt in koelere gebieden van de wereld. Lijnzaad bevat veel gezonde componenten, maar de primaire gezonde voordelen zijn omega-3 essentiële vetzuren, lingans en je raadt het al ... vezel!


Psyllium wordt geoogst van de Plantago ovata in Noord-India. Plantago ovata is een bescheiden kleine plant die al honderden jaren wordt gebruikt in traditionele Indiase reinigingsmethoden om een gezond spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De buitenste zaadcoating bevat koolhydraten die gelatineachtig worden als ze water opnemen.


Aloë Vera is een veelzijdige sap afkomstig van het Arabische schiereiland, maar nu overal ter wereld gekweekt. De gel in de bladeren wordt gebruikt voor alles van wierook tot cosmetica en zonnebrand verlichting. Als spijsverteringshulp vermindert aloë vera ontstekingen in de darmen en kalmeert het eliminatieproces.

Mijn ervaring met Pure for Men was geweldig! Ik heb geen negatieve bijwerkingen gehad en ik ben dol op hoe natuurlijk het supplement is. (Sorry voor het delen, maar ik heb ook een vollere stoelgang). Dit product verlicht de stress voor mij als bottom om altijd schoon te zijn, blijven en altijd voorbereid te zijn op onverwachte seks. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen, want het is zeker een verademing voor mij! Elke dag weer.

Gebruiker