arrow_drop_up arrow_drop_down

HOE WERKT PURE FOR MEN?

Neem 2 tot 3 capsules Pure for Men, tweemaal daags in met water. Eenmaal volledig gehydrateerd zwellen de Chia, Lijnzaad, Psyllium en Aloe in elke capsule om een zachte maar stevige massa te vormen. De geëxpandeerde vezel begint veilig door uw spijsverteringskanaal te stromen, zich te binden aan voedseldeeltjes en eventuele resten die onderweg zijn achtergebleven. Het proces lijkt op een zachte spons die achter je maaltijden aan komt en het opruimt. Pure For Men helpt de spijsvertering op gang te houden, en en een schoon darmkanaal te creëren wanneer jij deze nodig hebt.


Vezels worden ten zeerste aanbevolen als onderdeel van een gezonde levensstijl en binnen elk dieet, door artsen wereldwijd. Toch is het nog zo dat een gemiddelde volwassene elke dag minder dan de helft van de aanbevolen dosis binnenkrijgt. Hoewel er natuurlijke manieren zijn om de vezel inname te verhogen, kunnen veel voedingsmiddelen gas en een opgeblazen gevoel veroorzaken.


Hier zijn een paar van de vele voordelen van voedingsvezels:


  • Geeft een ritme en vorm aan uw stoelgang
  • Neemt vuil en resten op in je spijsverteringskanaal
  • Verlaagt uw risico op hartziekten


Geen enkele last-minute voorbereiding (zoals klysma's, spoelen, douchen, etc.) zal je 100% schoon houden. Er is maar één manier om "je landingsbaan vrij te houden voor de landing": Fiber.


Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat je er klaar voor bent (PLAY TIME!) :

Stap 1: Neem 2 tot 3 capsules Pure for Men tweemaal daags in met een groot glas water

Stap 2: Neem een snelle douche, zoals gewoonlijk.

Stap 3: Geniet van een zorgeloze ervaring dankzij Pure for Men!


Pure for Men is de perfecte oplossing voor mannen die onderweg zijn, en biedt de broodnodige vezels zonder het gedoe van het rekening houden met alles wat je eet.

Met "Pure for men" voel ik me een pornoster. Altijd klaar voor spontane seks. Overal op elk moment. Helemaal schoon!

Gebruiker