arrow_drop_up arrow_drop_down

Zijn er andere voordelen aan het nemen van Pure for Men?

1. Gewichtsverlies

De vezels in Pure for Men staat erom bekend zeer nuttig te zijn als hulpmiddel om af te vallen. Chia, lijnzaad en Psyllium Husk zijn zeer effectief wanneer ze ongeveer 30 minuten voor de maaltijd worden ingenomen. Op deze manier heeft de vezel tijd om uit te zetten in uw maag en u een "vol" gevoel te geven. Dit zal je helpen kleinere maaltijden te eten en daardoor ongewenste kilos te verliezen. De vezels vertraagt ook de absorptie van suikers en bevordert een gezonde glucosespiegel.


2. Hartgezondheid

Onderzoek heeft aangetoond dat oplosbare vezels kunnen helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Een te hoog cholesterolgehalte is slechts één manier waardoor ongezonde voeding je hart kan beïnvloeden. Talrijke studies hebben aangetoond dat zowel oplosbare als onoplosbare vezels kunnen helpen het risico op hartaandoeningen te verlagen. Van psyllium is aangetoond dat het helpt de bloeddruk te verlagen en zo het hart ondersteunt. Maar ook de lipide niveaus te verbeteren en de hartspier te versterken.


3. Kater preventie

De absorberende eigenschappen van de oplosbare vezels van Pure for Men werken ook goed samen met alcohol in de maag. Deze "absorbeert" overtollige alcohol en helpt vervelende ochtendkater te voorkomen. Een prettig extra voordeel!

Het is een uitkomst! Ik ben begonnen met het nemen van Pure for Men, het hielp mij wanneer mijn vriend weer een spontane sessie wilde. Normaal koste dit eerst een uur spoelen in de badkamer, en veel stress waardoor het uiteindelijk vaak niet doorging. Het is makkelijk te nemen en het helpt zelfs wat buikvet te verliezen. Blij dat ik van dit product heb gehoord  :)

Gebruiker