arrow_drop_up arrow_drop_down

VEELGESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zit er in Pure for Men?

Pure for Men is gemaakt van vier speciale ingrediënten: Chia, Lijnzaad, Psyllium Schil en Aloe Vera.

Chia (Salvia hispanica) is een soort van bloeiende plant in de mint-familie en afkomstig uit Zuid-Amerika. Ondanks het kleine formaat, zijn chiazaden een van de meest voedzame voedingsmiddelen op de planeet, beladen met eiwitten, antioxiden, omega-3-vetzuren en vezels.

Lijnzaad (Linum usitatissimum) is een voedings- en vezelgewas dat wordt gekweekt in koelere gebieden van de wereld. Lijnzaad bevat veel gezonde componenten, maar de primaire gezonde voordelen zijn omega-3 essentiële vetzuren, lingans en je raadt het al ... vezel!

Psyllium schil wordt geoogst van de Plantago ovata in Noord-India. Plantago ovata is een bescheiden kleine plant die al honderden jaren wordt gebruikt in traditionele Indiase reinigingsmethoden om een ​​gezond spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De buitenste zaadcoating bevat koolhydraten die gelatineachtig worden als ze water opnemen.

Aloë Vera is een veelzijdige sap afkomstig van het Arabische schiereiland, maar nu overal ter wereld gekweekt. De gel in de bladeren wordt gebruikt voor alles van wierook tot cosmetica en zonnebrand verlichting. Als spijsverteringshulp vermindert aloë vera ontstekingen in de darm en kalmeert het eliminatieproces.

Hoeveel vezels zit er in elke capsule van Pure for Men?

Elke capsule bevat 750 mg 100% pure, natuurlijke voedingsvezels (psylliumschil, chia en lijnzaad).

Is Pure for Men vegan vriendelijk?

Absoluut. Pure for Men is een 100% niet-dierlijk product zonder kunstmatige chemicaliën of pesticiden.

Veel voorkomende alternatieve vezel supplementen gebruiken gelatine om hun capsules te produceren. Gelatine is een dierlijke bijproduct gevormd uit collageen verkregen uit bindweefsels en organen van dieren.

Pure for Men maakt gebruik van vegetarische capsules gemaakt van cellulose die nul potentiële gezondheidsrisico's met zich meebrengen, zelfs wanneer ze worden geconsumeerd in een langdurig scenario omdat ze 100% natuurlijk en niet-schadelijk zijn. Vegetarische capsules worden vaak geschikt geacht om te worden geclassificeerd als zowel koosjer als halal.

Wat is de "magie" in Pure for Men?

Hoewel de resultaten magisch aanvoelen, is het proces achter Pure for Men basiswetenschap.

Eerst neem je 2 tot 3 capsules Pure for Men, tweemaal daags met water. Eenmaal volledig gehydrateerd zwellen de Chia, Lijnzaad, Psyllium en Aloe in elke capsule om een zachte maar stevige massa te vormen.
De geëxpandeerde vezel begint veilig door uw spijsverteringskanaal te stromen, zich te binden aan voedseldeeltjes en eventuele resten die onderweg achterblijven. Het proces lijkt veel op een zachte spons die achter uw maaltijden opruimt en biedt een uitstekend methode om de spijsvertering op gang te houden.

Hoe lang duurt het voordat ik klaar ben voor actie?

Niemand heeft exact hetzelfde spijsverteringsstelsel, maar de meerderheid van onze gebruikers geeft aan binnen een dag klaar te zijn om "goed te gaan" nadat ze Pure for Men hebben gebruikt.

Velen nemen regelmatig 2-3 capsules in met ontbijt, lunch en / of diner. Het zal de eerste dagen meer tijd kosten om de darmen "schoon te maken zijn". Binnen enkele dagen zijn de darmen schoon en zal het makkelijker schoon te houden zijn.

Geeft het product wat tijd, het is ook niet in 1 dag "vies" geworden.

Hoe weet ik wanneer ik "schoon" ben?

Je zou een groot verschil moeten zien in de "volheid" van je stoelgang.
Toilet bezoeken zonder vezel zijn meestal verspreid en rommelig, terwijl als je eenmaal Pure for Men gebruikt, je lichaam opruimt, alles op een "nette" manier samen zal worden "verpakt".

Sommige gebruikers vertellen dat ze niet hoeven af te vegen na het toilet bezoek of dat ze weinig tot geen sporen zien op het wc-papier wanneer ze wel vegen.

Is Pure for Men een vervanging voor het spoelen, klysma's of douchen?

Hoewel veel van onze klanten na het nemen van Pure for Men weinig tot geen spoeling / klysma's nodig hebben, is een extra spoeling voor de speeltijd nooit een slecht idee.

Spoelen / klysma-gebruik is meestal alleen gericht op het laatste deel van uw spijsverteringskanaal, waar het risico op overblijfselen van resten het grootst is. Hier is alles verzamelt tot aan uw toilet bezoek, een snelle naspoeling is dan ook verstandig om te doen en wel zo fris voor je bedpartner.

Je weet zeker dat de rest hoger in het darmkanaal schoon is, alleen dit laatste stukje afspoelen en je bent klaar voor uren plezier! Pure for Men biedt echte gemoedsrust, geen verrassingen of stres!

Moet ik daar nog steeds schoonmaken voordat ik sex heb?

Ja. Pure for Men zorgt ervoor dat wanneer je naar de wc moet, je ook "helemaal leeg gaat".
Maar het "afval" zal eerst door je lichaam naar de uitgang moeten, het gedeelte wat je uiteindelijk schoon moet zijn. Je wilt het daar fris en schoon houden.
Een beetje zeep en water zijn genoeg om na het "vuilnis buiten te hebben gezet", de boel weer fris te krijgen. Even de restjes weg spoelen en je bent klaar voor actie!

Kan ik meer nemen dan de aanbevolen hoeveelheid?

Zeker. Vezel is een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon.
Hoewel onze meeste gebruikers de gewenste resultaten bereiken met de aanbevolen 2-3 capsules, twee keer per dag, brengt het innemen van meer (bijvoorbeeld 2-4 capsules, drie keer per dag) uw vezel balans verder toe. Voor sommige personen werkt dit beter (aan het begin als opstart fase).

Zorg er wel voor dat u voldoende water drinkt om het product zijn werking te laten doen. Bij het innemen van 2-3 capsules moet u minimaal 0,5 liter water direct opdrinken. Zonder deze 0,5 liter zal het product niet goed werken. Meer water na het innemen is altijd goed.

Zijn er andere voordelen aan het nemen van Pure for Men?

1. Gewichtsverlies

De vezels in Pure for Men staat erom bekend zeer nuttig te zijn als hulpmiddel om af te vallen. Chia, lijnzaad en Psyllium Husk zijn zeer effectief wanneer ze ongeveer 30 minuten voor de maaltijd worden ingenomen. Op deze manier heeft de vezel tijd om uit te zetten in uw maag en u een "vol" gevoel te geven. Dit zal je helpen kleinere maaltijden te eten en daardoor ongewenste kilos te verliezen. De vezels vertraagt ook de absorptie van suikers en bevordert een gezonde glucosespiegel.2. Hartgezondheid
Onderzoek heeft aangetoond dat oplosbare vezels kunnen helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Een te hoog cholesterolgehalte is slechts één manier waardoor ongezonde voeding je hart kan beïnvloeden. Talrijke studies hebben aangetoond dat zowel oplosbare als onoplosbare vezels kunnen helpen het risico op hartaandoeningen te verlagen. Van psyllium is aangetoond dat het helpt de bloeddruk te verlagen en zo het hart ondersteunt. Maar ook de lipide niveaus te verbeteren en de hartspier te versterken.3. Kater preventie
De absorberende eigenschappen van de oplosbare vezels van Pure for Men werken ook goed samen met alcohol in de maag. Deze "absorbeert" overtollige alcohol en helpt vervelende ochtendkater te voorkomen. Een prettig extra voordeel!

Is gewicht een factor in inname hoeveelheid? Ik ben klein en bezorgd over het innemen van te veel.

Met de inname van 2 of 3 capsules zit je altijd goed, maar het hangt echt af van wat het beste voor jou werkt.

Ons advies is om te beginnen met 2 capsules, tweemaal per dag, gevolgd door een snelle "check" op de volgende avond. Geef het 24 uur. Als je vindt dat je stoelgang vol is, maar toch halfzacht en dat er niet veel (of eventueel) vuil achterblijft, dan heb je de perfecte balans gevonden! Natuurlijk kunnen er dagen of nachten zijn waarop je een bijzonder slechte maaltijd hebt gehad (bijv. Chili gerechten, bier, enz.)

En zou je misschien een extra capsule of twee willen nemen om te helpen de overtollige deeltjes in je te absorberen en te binden om je systeem te verlaten. BELANGRIJK: het maakt niet uit hoeveel vezels u inneemt, zorg ervoor dat u veel water drinkt om te helpen bij de absorptie. DAT is de sleutel!

Moet ik het voor, met of na de maaltijd nemen?

Het is helemaal aan jou wanneer je Pure for Men neemt. Sommige gebruikers geven de voorkeur 15 min na de maaltijd (bijv. 2 na het ontbijt en 2 na het avondeten), maar beide manieren moeten dezelfde resultaten opleveren en hebben weinig tot geen invloed op jou algehele ervaring.
Al is ieder persoon anders, kijk wat het beste werkt voor jou. Wanneer je het product gebruikt om gericht af te vallen raden wij aan 2-3 capsules in te nemen wanneer u trek krijgt ( 1 uur voor het eten). Het product zal een vol gevoel geven en je hongergevoel zal verdwijnen.

Kan ik Pure for Men gebruiken met andere supplementen of medicijnen zoals Truvada?

Wij raden je aan om Pure for Men niet tegelijk met andere supplementen in te nemen. Dit omdat Pure For Men alles wat in uw maag zit zal afvoeren, het kan dat de medicatie dan zonder werking te hebben gegeven uw lichaam alweer verlaat. Wacht daarom een uur of twee tussen de inname van andere medicijnen.

Wat betreft andere voedingssupplementen, zou er geen enkel probleem moeten zijn, maar het is misschien het beste om uw persoonlijke arts te raadplegen voor hun professionele aanbevelingen over hoe u ons product het best kunt gebruiken met andere supplementen / geneesmiddelen en welke resultaten u mag verwachten.

Is Pure for Men veilig voor dagelijks gebruik?

Absoluut. Chia, Lijnzaad, Psyllium schil en Aloe worden al honderden jaren als spijsverteringshulpmiddel gebruikt. De hoogwaardige ingrediënten in Pure for Men zijn 100% natuurlijke en gezonde bronnen van voedingsvezels.

Het productieproces is van de hoogste kwaliteit en FDA goedgekeurd sinds 1977. Vezels zijn essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Afval dat niet via de urine kan worden afgevoerd, wordt in de darm uitgescheiden. Als voedselmassa, zoals vezels, niet in de darmen aanwezig is, kunnen de toxines weer in het lichaam worden opgenomen. De American Heart Association beveelt aan dat je elke dag minimaal 25 gram vezels krijgt. We raden je aan het supplement dagelijks te gebruiken, net als veel van onze gebruikers. Dit is waar de zin #stayready vandaan komt! Als je liever het product gebruikt om op een bepaald moment "schoon te zijn", dan raden we aan consistent gebruik te starten voor 24-48 uur voordat u het gewenste resultaat wenst.

Nadat je het supplement hebt gebruikt, heb je een goed beeld gekregen van hoe je lichaam reageert op de toegevoegde vezel inname en hoe lang het duurt voordat het in werking treedt na een periode van niet-gebruik. BELANGRIJK: Zoals bij elke voedingssupplement, is het raadzaam om uw arts te raadplegen als u medicijnen neemt of als u zwanger bent!

Hoeveel koolhydraten bevat een capsule Pure For Men?

Koolhydraten in de vorm van voedingsvezels worden niet door het lichaam opgenomen en zorgen er daarom niet voor dat de bloedsuikerspiegel stijgt.

Dus de vezels in elke capsule van Pure for Men is eigenlijk koolhydraatvrij. Het enige onderdeel van het supplement dat als "verteerbare" calorieën zou worden beschouwd, zou het rijstmeel zijn. Er zijn slechts 12 mg en 0,05 calorieën rijstmeel per capsule, dit heeft weinig tot geen effect heeft op ketose. Ketogene diëten zijn zeer beperkend en hebben minder dan 40 gram koolhydraten per dag nodig. Er is 1000 mg per gram, dus 12 mg is vrijwel niets.

Wat zijn de bijwerkingen?

Er zijn geen gemelde bijwerkingen van natuurlijke vezels. Als u echter te veel in een keer heeft ingenomen (of niet voldoende water drinkt), kunt u een opgeblazen gevoel, gas of diarree krijgen. Als u nog andere symptomen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts!

Is het verzendmateriaal en de verpakking discreet?

Absoluut. Om diefstal (en nieuwsgierige buren) te voorkomen, wordt uw product discreet verzonden!

Versturen jullie internationaal?

Ja! Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de artikelprijzen of de verzendkosten. Deze kosten komen tot de verantwoordelijkheid van de koper. Het is illegaal om douaneaangiften te vervalsen. Neem contact op met het douanekantoor van uw land om te bepalen wat deze kosten zullen zijn.

Kunnen vrouwen Pure for Men ook gebruiken?

Absoluut! Veel van onze trouwste klanten zijn eigenlijk hetero mannen en vrouwen die zweren bij Pure. Als een update is Pure for Her nu beschikbaar voor aankoop!

Wat is het verschil tussen Pure for Her en Pure for Men?

Voor de duidelijkheid, er is geen verschil tussen de twee producten, je krijgt met beide dezelfde geweldige resultaten, ongeacht welk product je koopt, en of je een man of een vrouw bent.

Het enige wat Pure For Her anders maakt: Kleinere capsules. Pure for Her heeft meer capsules in de verpakking die kleiner zijn zodat het gemakkelijker te slikken is. Om toch voldoende vezels binnen te krijgen is de aanbevolen hoeveelheid capsules hoger dan bij de Pure For Men, uiteindelijk komt het op het zelfde neer. Kies wat voor jou het beste werkt ,met het gewenste eindresultaat. Als je een keer per dag een hoge dosis wilt innemen, ga dan voor Pure for Men. Als je elke dag kleinere hoeveelheden wilt, maar meer keren per dag, kan Pure for Her de beste keuze zijn. Al raden wij aan onze voorgeschreven hoeveelheden 2 maal daags in te nemen voor het beste resultaat.

Zijn er bekende complicaties met PFM voor HIV-positieve individuen?

Er is geen beschikbare informatie die doet geloven dat er complicaties zijn tussen de voedingsvezels in Pure for Men en HIV-positieve individuen (of die momenteel HIV-medicatie / PREP gebruiken), maar we raden sterk aan een arts te raadplegen voor aangepaste, professionele aanbevelingen.

Daarnaast wijzen wij nogmaals op de 2 uur regel voor het innemen van andere medicatie.

Lees: Wij raden AF om binnen 2 uur voor en na het innemen van Pure For Men andere medicatie in te nemen. Dit omdat Pure For Men een reinigende werking heeft wat resten in de maag verzameld en afvoert. Sommige medicatie heeft tijd nodig om opgenomen te worden. Wanneer u dit wel tegelijk doet zal de medicatie afgevoerd gaan worden en niet volledig zijn bedoelde werking hebben. Wij raden dan ook AF de inname tegelijkertijd / binnen 2 uur voor / na Pure For Men te nemen.

Ik ben niet een van die gelukkige, kant-en-klare bottoms; voor mij was een lange voorbereiding altijd een must om zorgeloos met mijn vriend te "plezier" te kunnen hebben. Maar het plannen van sex haalt het leuke en spontane er van af, niet? .. PURE FOR MEN was wat ik nodig had! Toen ik voor het eerst de advertentie zag, dacht ik echt: "verdomme ... er zijn meer mensen zoals ik ..." Er waren momenten dat ik zo gestrest was, omdat ik het gevoel had dat ik niet helemaal ... klaar was, daar kon ik niet mijn gedachten los laten en dus niet genieten van het moment. Maar.. niet meer! Ik neem 2-4 caps per dag. Mijn toilet bezoeken zijn snel en schoon; en EINDELIJK is mijn tijd met hem gewoon een PURE moment. Grappig hoe twee capsules je zo'n opluchting kunnen geven;) Ik raad je ten zeerste aan het eens te proberen; het is zo verdomd waard! Een grote BRAVO en een enorme dank aan het team :)
Gebruiker